2013-10-08 10:01:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jól mennek ma a dolgai

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha tengernyi a szabadideje, akkor ne töltse unottan, vagy a számítógépet nyomogatva. Egy igazi kalandban lehet része, ha veszi a fáradtságot, és elhagyja a lakóvárosa határait. A természet csodáiban gyönyörködve felfedezhet valamit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az egészségi állapotában bekövetkezett pozitív változásnak hála, a mai napon ismét eszébe juthat, hogy folytasson valami régen abbahagyott sportot. Egy újdonság is felkelti a figyelmét, de ez több csalódás, frusztráció forrása lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szerencse mostanában leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomába. Ha nem hisz a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághat bele. Keresse a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön általában türelmes típus, ma mégis nehezére eshet ezt a szép erényt gyakorolnia. Ez természetes, hiszen egyre erősödő személyisége érvényesülési utakat keres. Vannak, akik támadásnak érzik a közeledését. Válogassa meg az eszközeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma megihatja a levét annak, hogy egykoron képtelen volt lakatot tenni a szájára. Sajnos egy munkahelyi pletyka formájában visszajöhet önhöz valamilyen kedvezőtlen hír, aminek éppen ön volt a forrása. A pozitív pletykálódással még jóváteheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nyugodalmasabb napja lehet, mint amilyenben tegnap volt része. Még arra is lesz ideje, hogy egy kicsit lazítson, barátkozzon. Annál is inkább jól teszi, mert a mai napon egy olyan barátra akadhat, amilyen eddig még nem volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma biztosan nehéz munkanapra számíthat, szinte reggeltől estig ki sem lát a hajtásból, folyton sürgős teendők üldözik. Legalább az otthonából próbálja meg kizárni a munkát. Kapcsolja ki a telefont, mihelyt hazaért. Semmi sem lehet olyan fontos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehézségeket, plusz feladatokat hozhat a mai nap a Skorpió jegyűeknek is. Ön azonban az a fajta, akit csak megerősítenek az efféle próbatételek. Most is elsőnek áll ki a porondra, ha kihívót keresnek. A vitában ma senki nem győzheti le önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Új környezetbe kerülhetett, amiben nem igazán érzi jól magát. Van azonban lehetősége a változtatásra: elég néhány apró, kedves tárgyat elhelyeznie, vagy néhány képpel oldani a falak fehér egyhangúságát. Mutassa ki az egyéniségét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól mennek ma a dolgai. Szerencséjére a munkahelyén is megbecsülik, és az otthonában is szeretett család várja. Ha mégsem, a mai napon lehetősége van, hogy társra, vagy új állásra találjon. Keresse a hirdetéseket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy kudarcsorozaton lehet túl, aminek a fordulópontját talán éppen a mai nap jelentheti. Rá kell azonban jönnie, hogy a szelíd meggyőzéssel többet érhet el, mint akarnoksággal, konoksággal és pláne zsarnokoskodással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bármennyi is a munkája, a mai napra hagyjon egy kis időt a családjának is. Még egy kisebb közös kirándulásra, kiruccanásra is elmehetnek. Ne keressen kifogást, mert a család összetartásánál, a közös élményeknél most nincs semmi fontosabb.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: